Webb-länkar

Visa resultat


Sökvillkor:
Ämnesklassificering: Resurscentra

5 poster funna

NamnKälla/mer infoBeskrivning 
CETIS-centrum för tekniken i skolanResurscentrum för teknik CETIS är ett nationellt resurscentrum. CETIS huvuduppgift är att tillsammans med förskolans och grundskolans personal, landets lärarutbildare, näringslivsföreträdare och andra intresserade stimulera och utveckla teknikundervisningen. Det yttersta målet är en god teknisk allmänbildning hos alla elever.   
1313 träffar  
Kemilärarnas ResurscentrumResurscentrum för kemi Kemilärarnas Resurscentrum är en gemensam satsning av Utbildningsdepartementet, Stockholms Universitet, Karolinska Institutet, Lärarhögskolan i Stockholm och näringslivet.
Verksamheten skall vara nationellt inriktad. KRC skall stödja kemilärare på grundskolans senare årskurser och i gymnasieskolan med syfte att främja en stimulerande, intressant och aktuell undervisning.  
 
2108 träffar  
Nationellt Centrum för MatematikutbildningResurscentrum för matematik NCM:s uppgift är att stödja utvecklingen av matematikutbildning i förskolan, i det obligatoriska och frivilliga skolväsendet och inrättades genom regeringsbeslut i januari 1999.
Centrumet finns vid Göteborgs universitet och samverkar med Chalmers. 
 
1599 träffar  
Nationellt resurscentrum för biologi & bioteknikResurscentrum för biologi & bioteknik Nationellt resurscentrum för biologi och bioteknik vid Uppsala universitet i samarbete med SLU. Ett uppdrag av regeringen.    
1431 träffar  
Nationellt resurscentrum för fysikResurscentrum för fysik Nationellt Resurscentrum för Fysik är inrättat av regeringen och verksamt vid Lunds universitet sedan 1995.
Centrets huvuduppgift är att öka barns och ungdomars intresse för naturvetenskap i allmänhet och fysik i synnerhet.
Lärare och elever i grund- och gymnasieskolan är den främsta målgruppen. Centret arbetar för att på olika sätt stimulera lärare till pedagogisk och metodisk utveckling av undervisningen samt att ge ämnesfortbildning. 
 
1202 träffar  
    

Visa all information
Svenska    Engelska    Annat
Sidan uppdaterad eller inlagd de senaste 10 dagarna


ämnen | avancerad sökning | dokumentation/underhåll